Lid worden

Lid worden

Aanmelden

Het aanmeldingsformulier vindt je onderaan deze pagina. Daarin informeren we over zaken (zoals contributie) die van belang zijn voor het aspirant-lid. Pas nada alle formaliteiten zijn afgehandeld en de contributie is geregeld, kan het aspirant-lid zich lid van CSV’28 noemen. In overleg met de betreffende coördinator zal het nieuwe lid horen in welk team het zal worden opgenomen en wanneer hij met de training kan beginnen. Spelers die van een andere vereniging overkomen, moeten zich bij hun oude vereniging laten uitschrijven en kunnen pas worden ingeschreven bij de nieuwe vereniging als er bij de oude vereniging geen contributieachterstand bestaat.

Zoals boven vermeld heeft het de voorkeur om de formulieren digitaal in te vullen. Wilt u dat niet kunt u ook terecht bij het  CSV’28-Bureau. Iedere woensdag (behalve vakanties) van 17.30 tot 18.30. Op deze wijze verwelkomen wij u (eventueel samen met uw kind) graag als nieuw lid. Mocht langskomen op de vaste momenten echt niet lukken, dan kunt u via de mail een afspraak maken.

Overige post voor het CSV´28-Bureau kunt u deponeren in de brievenbus in het wedstrijdsecretariaat of per post verzenden naar:

CSV'28 Voetbal 
Postbus 1569 
8001 BN Zwolle 
T.a.v. de ledenadministratie

Of mail naar: ledenadministratie@csv28zwolle.nl

U kunt hier het digitaal aanmeldformulier invullen. Klik hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!