Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Mooi resultaat CSV'28 JO9-1 bij NK in Harderwijk

4 juli 2021 14:00

Het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi) is het officiƫle, open Nederlandse Kampioenschap van heel Nederland voor pupillen en junioren, sinds 2004. Dit jaar werd ook deelgenomen door JO9-1 van onze vereniging.

Dit jaar vond het NK plaats op het sportpark van voetbalvereniging Zwart-Wit '63 in Harderwijk. In de categorie JO 9 hadden 24 teams zich ingeschreven, waaronder dus CSV'28 JO9-1. In de poulefase werden de eerste vier wedstrijden winnend afgesloten. De tegenstand in de laatste twee wedstrijden was groter en deze wedstrijden werden verloren. Daarmee mocht JO9-1 zich opmaken voor de kraker om de strijd voor de 7e en 8e plaats, waarin de draad van het begin van de dag weer werd opgepakt. De overwinning was dus goed voor de 7e plaats in het NK; een mooie prestatie van dit talentvolle team.

Bron: Communicatiecommissie