Dringend Fluiters gezocht! - CSV'28

Dringend Fluiters gezocht!

Dringend Fluiters gezocht!

6 september 2022 20:00

Scheidsrechterscommissie

Bij CSV’28 is het altijd goed geregeld als het gaat om scheidsrechters, maar dat is niet van zelfsprekend. Het wordt steeds moeilijker om voldoende scheidsrechters te vinden om alle wedstrijden te bezetten. Het gevaar dat ontstaat is dat in het seizoen 2022-2023 nog veel meer teams zelf moeten fluiten. Dit vanwege een te grote stop onder de scheidsrechters, als er geen nieuwe aanwas komt.

Daarom zijn we met heel CSV’28 opzoek naar nieuwe scheidsrechters! Je kunt al starten als je 12 jaar bent, maar we zoeken ook zeker oudere scheidsrechters om ook alle wedstrijden op het hele veld te kunnen bezetten (O15 en ouder).

Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om te fluiten? Meld je dan aan! Wij gaan graag in gesprek en leggen je precies uit wat een scheidsrechter doet en hoe jij dit ook kunt!

Je gaat als beginner nooit alleen het veld op. Vanuit de scheidsrechterscommissie zul je altijd uitleg en begeleiding krijgen maar wordt je ook een scheidsrechtersopleiding aangeboden. Op deze manier rol je rustig in het prachtige scheidsrechtersvak.

 Meld je vrijblijvend aan en wie weet ben jij de nieuwe Danny Makkelie of Björn Kuipers!

Opgave via Scheidsrechterszaken@csv28zwolle.nl of 06-42383699

Namens het bestuur van CSV ’28 en de commissie Scheidsrechterszaken

Bestuurslid Voetbalzaken                     Coördinator en plv coördinator scheidsrechterszaken

Jan Clement                                         Jan Bosscher en Max Wolfkamp           
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!