Rabobank Club Support van start : Steun onze vereniging

Rabobank Club Support van start : Steun onze vereniging

6 september 2022 21:30

Bestuur

Net als afgelopen jaren doet CSV'28 ook in 2022 weer mee aan het landelijk initiatief van de Rabobank; Rabo ClubSupport. Hierbij kunnen klanten van Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging voor een (financieel) steuntje in de rug. Laten we er met zijn allen voor zorgen, dat we het resultaat van het afgelopen jaar verbeteren

Hoe werk het ? 

Bankiert u bij de Rabobank én bent u lid van de Rabobank, dan kunt u drie stemmen uitbrengen op de vereniging of stichting, die u een warm hart toedraagt. Van die drie stemmen kunt u maximaal één stem uitbrengen op één en dezelfde vereniging of stichting. Dus mocht u als ouder of verzorger een lidmaatschap hebben bij meer deelnemende clubs, dan kunt u meerdere verenigingen blij maken.
Breng dus zo snel uw stem uit op CSV’ 28 via de onderstaande link: 

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Op de bovengenoemde pagina vindt u tevens een overzicht van veel gestelde vragen en andere verenigingen, waarop u uw stem kunt uitbrengen. Daarin is ook opgenomen, dat alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Nog geen lid ? Dan kunt u daar eenvoudig het lidmaatschap aanvragen.

Zowel het stemmen als het lid worden is eenvoudig te regelen via de Rabobank App. Onderstaand nog de separate link om lid te worden van Rabobank :

https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!