START GROTE CLUBACTIE SEIZOEN 2022/2023

START GROTE CLUBACTIE SEIZOEN 2022/2023

23 september 2022 17:00

Eric Slikker

Zaterdag 24 september 2022 is de officiële start van Grote Clubactie. Vanaf dat moment mogen er weer loten worden verkocht. Het afgelopen seizoen heeft CSV’28 met een opbrengst van ca. EUR 2.800,00 de opwaartse lijn met de Grote Clubactie te pakken. Wij verwachten op basis van de omvang van ons ledenaantal deze trend te kunnen doorzetten. Daar hebben we vanzelfsprekend wel de hulp van een ieder bij nodig. Hoe gaan wij dat met elkaar doen ?

Spaardoel dit jaar :
Vervanging van de trainingsgoals van de F-League en kleine goals (v.a. JO8). Ons spaardoel voor dit jaar is EUR 3.500,00. Dat wordt al gehaald als ieder lid twee loten verkoopt en dat moet lukken ! Sterkhouders Jurre en Julian waren vorig jaar al goed voor ca. 200 verkochte loten en prijswinnaars als beste verkopersdoor o.a. optimaal gebruik van social media en actieve verkoop.


Fysiek lot
Tot afgelopen jaar heeft de jeugd tot en met JO12 fysieke loten ontvangen via de teamleider/trainer. Als gevolg van onvoldoende vrijwilligers, alsmede het feit dat digitale verkoop diverse voordelen met zich meebrengt, is dat dit jaar niet het geval. Bij leiders/trainers is vooraf gevraagd of er behoefte is aan fysieke loten. Een tweetal teams heeft daarop positief gereageerd. Mocht jouw team daartoe niet behoren, maar mocht je als verkoper wel fysieke loten wensen, dan kun je dat aangeven bij je leider/trainer. Zij zijn bekend met de procedure om dat verder in gang te zetten. Graag uiterlijk 1 oktober een dergelijk verzoek indienen. Overtollige fysieke loten zullen medio oktober in het wedstrijdsecretariaat te vinden zijn.

Digitale verkoop
Sinds twee jaar is een lotenboekje niet meer noodzakelijk. CSV’28 beschikt over een eigen ‘verenigingspagina’, die te bereiken is via de onderstaande website :

Online-verkoop via verenigingspagina

Eenmaal op de verenigingspagina is het een kwestie van het selecteren van het aantal loten, invullen van de naam, emailadres en IBAN-nummer. Het systeem wijst zich vanzelf. Daarnaast is het ook van belang om de lotenverkoper te selecteren. Meer daarover hieronder.

Voor de registratie is het van belang, dat de verkoper van het lot ervoor zorgt, dat de verkoop op de juiste wijze wordt geregistreerd :

Zorg er bij de online-verkoop voor, dat de koper jou als verkoper heeft geselecteerd (dus ook indien gebruik wordt gemaakt van een scan van de QR-code op fysieke loten). De koper zoekt de naam van de verkoper op basis van de eerste drie letters van de voor- of achternaam. Dan verschijnt een pull-down-menu met de juiste persoon (in combinatie met het teamnummer).

Fysieke loten kunnen worden ingeleverd in de melkbus bij het secretariaat. Zorg ervoor, dat je naam én teamnummer is genoteerd. Anders is de verkoper niet te achterhalen.

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een Superlot te kopen. Idee voor de seniorenteams ? Meer informatie (https://toolbox.clubactie.nl/superloten). Onderstaand de link naar de verenigingspagina voor de aankoop van een superlot :
https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/voetbalvereniging-csv28/70110


Prijzen
Ook dit jaar zijn er voor de beste lotenverkopers van onze vereniging weer mooie prijzen te winnen :

1e prijs : waardebon van EUR 100,00 te besteden bij Bol.com
2e prijs : waardebon van EUR  75,00 te besteden bij Bol.com
3e prijs : waardebon van EUR  50,00 te besteden bij Bol.com
6 x Voetbal Derbystar Classic TT


Er zijn ook landelijke prijzen voor de beste lotenverkopers te winnen. Meer informatie daarover op de website van de Grote Club Actie (https://www.clubactie.nl/).

Zorgen jullie ervoor, dat CSV’28 dit jaar wederom de opgaande lijn kan voortzetten ?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!