Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Adrie Rahanra nieuwe trainer tweede elftal CSV'28

Gisteren, 18 juni 23:15  Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 zal Adrie Rahanra de nieuwe trainer zijn van het 2e senioren elftal. Voor veel leden van onze vereniging is dit een bekende naam, die vervolgens weer met veel bekende PEC-namen heeft gevoetbald. Allerlei redenen dus voor een korte introductie van deze aanwinst. meer »

3x gelezen

CSV'28 Club App

Gisteren, 18 juni 22:45  Gelukkig hebben ondertussen velen van jullie de ClubApp gevonden en wordt hij zeer regelmatig gebruikt. Via deze app kun je niet alleen de actuele ontwikkelingen binnen onze vereniging volgen. Hieronder besteden we kort aandacht aan een minder bekende functionaliteit in de App. meer »

6x gelezen

Succesvol Project G eniet Voetbal

16 juni 23:30  CSV'28 heeft met het ‘Project G eniet Voetbal' de afgelopen weken op 4 vrijdagmiddagen voetbaltrainingen verzorgd aan clienten met een beperking van PhilaZon. Dit is een werk- en dagbestedingslocatie in onze wijk Stadshagen van de zorggroep Philadelphia en zij zijn gehuisvest in ons clubgebouw.meer »

90x gelezen

CSV’28 zoekt een enthousiaste hoofdgroep trainer voor JO19 (Hoofdklasse)

15 juni 10:00  De jeugdopleiding van CSV’28 zoekt per direct een trainer/coach voor de JO19 selectie, uitkomend in de Hoofdklasse. Dit selectieteam heeft een leuke en talentvolle lichting spelers.meer »

180x gelezen

Regio Cup van start: de maatregelen op een rijtje

1 juni 19:30  Aankomende zaterdag, 5 juni, start de Regio Cup. In verband met Corona gelden de volgende maatregelen:meer »

846x gelezen

Nieuws vanuit de Technische Commissie

23 mei 22:45  Hierbij een update vanuit de Technische Commissie (TC) omtrent de ontwikkelingen die er de afgelopen periode zijn geweest. Als TC hebben wij zeker niet stil gezeten, al heeft dat misschien soms wel zo geleken. Wij zijn echt wel bezig geweest maar waren op een gegeven moment met te weinig handjes waarbij er veel werk verricht moest worden. meer »

424x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!