Vrijwilligers Commissie - CSV'28

Vrijwilligers Commissie

Vrijwilligers Commissie

Vrijwilligerswerk

 CSV'28 is een grote vereniging met meer dan 1300 leden, meer dan 65 jeugdteams, mini's en een F-leaugue. Iedere zaterdag(ochtend) is het een lekkere drukte van belang op ons sportpark mede door de vele jeugdige spelers. Om de jeugd, senioren en dames met plezier te laten voetballen en om alles in goede banen te leiden zijn veel vrijwilligers nodig voor de begeleiding van teams, kantinepersoneel, kleedkamers die schoon moeten zijn, thee en ranja bij wedstrijden, bezetting van het wedstrijdsecretariaat,velden waar lijnen op moeten staan, scheidsrechters, materiaalmannen, klusjesmannen, en ga zo maar door. 

We merken, net als veel andere verenigingen, dat een deel van onze leden bewust of onbewust op afstand staat. Als bestuur van CSV’28 willen we proberen daar verandering in aan te brengen.

Als eerste hebben we onze statuten (dat zijn de belangrijkste regels van de vereniging) aangepast. Met ingang van dit seizoen hebben ook onze juniorleden stemrecht op de algemene ledenvergadering. Jullie wettelijke vertegenwoordigers (meestal je ouders) mogen op de vergadering een stem uitbrengen. Hiermee hopen we de participatie een beetje te vergroten.

Als tweede hebben we besloten om serieus invulling te geven aan vrijwilligersbeleid.

Hiermee willen we (de ouders van) onze leden meer binden met de vereniging en willen we de lasten verdelen over meer schouders. Want als we eerlijk naar onze vereniging kijken dan is er zoveel meer mogelijk en lopen een beperkt aantal vrijwilligers, om in voetbaltermen te blijven, op dit moment de gaten dicht.

We hebben als bestuur, samen met aantal leden, de functies en taken in kaart gebracht en in behapbare brokken verdeeld. De komende maanden gaan we je benaderen met de vraag welk brokje jij voor je rekening wilt nemen. Denk er alvast over na en als je nu al wat wilt doen; meld je aan via vrijwilliger@csv28zwolle.nl.


Voor vacatures binnen CSV'28 kijk je op Vacatures. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!