CSV'28 JO17-1 (weer) kampioen!

CSV'28 JO17-1 (weer) kampioen!

4 juni 2022 21:00

Edward Groot Lipman

In februari vierden we het oppermachtig kampioenschap van de JO17-1 in de hoofdklasse. Een kampioenschap dat promotie naar divisie 7 betekende.

Divisie 7 met voornamelijk tegenstanders uit Midden-Nederland en waarvan VVOG (Harderwijk) en SDVB (Barneveld) de meest bekende voetbalclubs waren.

Handhaving was het doel. Het werd echter ietsje meer…

Vanwege een aantal blessures kenden we een stroeve/aarzelende start. Na een verliespartij bij Hooglanderveen kwam spoedig de ommekeer. Er volgde een grote winstpartij bij AFC Quick 1890 uit Amersfoort. En vanaf dat moment sloop er iets van onoverwinnelijkheid in het team. Er ontstond een hecht team. Een collectief dat voor elkaar door het vuur wilde gaan. Een collectief met de juiste teamspirit.

Iedere training en wedstrijd trainden en bespraken we nieuwe accenten. Met in 1e instantie nog steeds als doel om te handhaven in divisie 7. Echter toen dat veilig gesteld leek, stond ons niets meer in de weg om, volle bak, voor het kampioenschap in divisie 7 te gaan.

En zo geschiedde. Wederom een oppermachtig kampioenschap. Waarbij we nummer 2 op een hele ruime achterstand hebben gezet. Grote klasse!

Trots ben ik op het resultaat wat met deze talentvolle groep is geboekt.

Dank aan Miranda Laseroms en Rianne Vink voor de ontvangst, in de kantine van CSV, na onze laatste (1-5 gewonnen) wedstrijd in Barneveld.

Tot slot wil ik eindigen met een vrijblijvend advies. De JO17-1 is een zeer getalenteerde lichting. Zij zijn mede de toekomst van onze vereniging. We moeten deze groep blijven koesteren, om zo de club naar grotere hoogtes te kunnen brengen. Dat vereist een meer planmatige aanpak. Ik zou daar ook graag mijn steentje aan bij willen dragen. Ik ben inmiddels toch ook (een beetje) CSV-er geworden…

Edward Groot Lipman
Trainer/coach CSV’28 JO17-1


CSVa.jpg
CSVb.jpg
CSVc.jpg
CSVd.jpg
CSVe.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!