Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

CSV’28 te kijk gezet

21 januari 2023 21:00

Zaterdag, 21 januari 2022. In zijn tweede oefenpartij, in aanloop naar het vervolg van de competitie heeft CSV’28 een wanprestatie geleverd. Het team was verre van compleet, de omstandigheden door de mist slecht, maar het was blamerend met hoe weinig inzet de oranjehemden tegenstander WZC tegemoet traden.

Al na 6 minuten was de stand 0-2. Beide goals vielen door geknoei in de CSV-verdediging. Daarna volgde een periode waarin weinig echte kansen vielen te noteren. Maar na een half uur was het weer raak. WZC scoorde met een kopbal (0-3) en in de volgende minuut verkeek de WZC-doelman zich op een stuit en kon Symen van de Sluis tegenscoren (1-3). Vlak voor rust scoorde de geroutineerde Hajk Talaljan twee maal, waarvan de laatste zeker buitenspel was (1-5). CSV’28 was over de hele eerste helft gerekend, bitter weinig bij het vijandelijke doel geweest.

Na de rust volgde er een korte opleving bij de thuisploeg. Jon Lieben schoot net naast en een inzet van Sam Weggemans werd van de lijn gehaald. Daarna zakte het spel van CSV’28 weer snel naar het bedenkelijk niveau van voor de rust. Weinig combinaties maar wel veel lange ballen naar voren die niet of nauwelijks aankwamen. WZC bleef wél scherp en bouwde zijn voorsprong gestaag uit tot 1-8. De talrijk aanwezige supporters uit Wapenveld begonnen tien-tien te roepen en dat zorgde voor een (korte) opleving bij CSV’28, uitmondend in een inzet van Mitchell Benschop die van de lijn gehaald werd. Het slotakkoord was weer voor de bezoekers die vlak voor tijd nog de 1-9 lieten aantekenen.

Volgende week zaterdag 28 januari oefent CSV’28 opnieuw. Nu in en tegen Zeewolde. Dat duel begint om 15:00 uur. Het is te hopen dat er dan met meer inzet gevoetbald zal worden.

Bron: Maurits Vermeulen